Analiza utakmica 23. kola 2. ŽNL – istok

Dilj je nanio tek drugi poraz lideru Omladincu, nakon što je prvak osigurao naslov očito je teško pronaći motiv za nove pobjede, a ni drugolpasirani Sapci nisu uspjeli doći do pobjede protiv očito motiviranijeg suparnika koji se bori za ostanak. Perkovci su s dva pogotka odnijeli bodove kući.

Capture

Mladost i Sloga su odigrali vrlo efikasnu utakmicu u Donjoj Bebrini, pa su gledatelji mogli vidjeti čak osam pogodaka. Domaćin je poveo s 2:0, pa gost preokrenuo na 2:3. Nakon promašenog kaznenog udarca domaćin ipak uspijeva izjednačiti. Gost ponovo dolazi do vodstva, no Mladost ipak postiže izjednačujući pogodak za konačan rezultat. Strijelci za domaćina Butković 2, Dario Ćosić, Mario Čizmić.

Mladost je u Čajkovcima došla do pobjede nad gostima iz Beravaca. Strijelci za domaće (asistenti):  Marko Udovičić (Tomislav Štulić), Tomislav Štulić (Marko Udovičić).

Slaven iz Trnjana je došao do pobjede u Prnjavoru. Strijelci: Pavić 2, Matošević.

Graničar iz Slavonskog Šamca je također upisao gostujuću pobjedu u  Bickom Selu koje je na putu prema 3. ŽNL. Gostujuću pobjedu ostvario je i Gardun u Novom Gradu.

Tablica nakon 23. kola:

Capture1

Izvor: Sportalo.hr