Analiza utakmica 4. kola 2. ŽNL – istok

NK “Slaven” pokazuje odličnu formu pa je to na svojoj koži osjetio i Omladinac iz Novog Grada primivši 6 pogodaka. Strijelci: Robert Pavić 4 , Hrvoje Katavić 2, čime ovi momci nastavljaju sjajan niz i iz kola u kolo se potvrđuju kao jedan od najubojitijih napadačkih tandema lige.

Capture2

Ništa manje raspoloženi bili su strijelci u Jarugama čime su skinuli Dubravu s vodeće pozicije. Strijelci: 1:0 Nakić, 2:0 Narančić, 3:0 K. Džambo, 4:0 J. Džambo, 5:0 J. Džambo.

Mladost iz Čajkovaca nikako probiti led pa je u srazu s imenjakom iz Donje Bebrine ostala kratkih rukava. Marko Aralica na asistenciju Darija Ćosića za vrijedna tri boda.

Perkovci su upisali drugu pobjedu, Slavonija iz Prnjavora prvu, identičnim rezultatom 3:2 na domaćim terenima. Uremović dva puta i Nesek jednom za slavlje domaćih u Prnjavoru.

Omladinac iz Starog Topolja hvata zamah u obrani naslova najbolje momčadi pa su tako slavili protiv Dilja za sustizanje vodećih. Strijelci (asistenti): Kuprešak Petar (Živić Dario), Branković Mato (Karlović Vinko).

Raketa je novom pobjedom ostala u konkurenciji najboljih momčadi i pretendenata na sam vrh te se s devet bodova nalazi u tercetu vodećih.

Tablica nakon 4. kola:

Capture1

 

 

Izvor: Sportalo.hr