Caffe bar Truck osvojio Božićni turnir u Garčinu

I ove je godine NK Gardun u Garčinu bio je domaćin i organizator 12. Božićnog malonogometnog turnira na kojem su nastupile 32 ekipe iz nekoliko okolnih županija kao i jedna iz Zadra. Podijeljeni u 8 grupa s po četiri momčadi ekipe su u petak, 15. prosinca, krenule u borbu za prvo mjesto.

U prvom dijelu natjecanja igralo se u 8 grupa po 4 ekipe, dok su prve dvije iz svake skupine išle dalje na ispadanje. Tako je finalna utakmica između slavonskobrodskog Caffe bara Truck i Caffe bara Picadilly iz Vrpolja pred prepunom dvoranom u Garčinu završila bez pobjednika 2:2. Pobjednika Božićnog turnira odlučivali su penali u kojima su Brođani s 3:2 bili bolji za naslov pobjednika. Treće mjesto osvojio je Caffe bar Tončo iz Strizivojne.

Za najboljeg igrača 12. Božićnog malonogometnog turnira u Garčinu proglašen je Almedin Bundavica iz pobjedničke ekipe Caffe bara Truck, dok je Dino Burazin iz Caffe bara Picadilly Vrpolje s 9 golova najučinkovitiji strijelac. Najuspješniji golman je Zvonimir Vragolović iz Caffe bara Tončo Strizivojna.

 

 

Izvor: Sportalo.hr, Brodportal