7. biciklijada Općine Garčin

U organizaciji turističke zajednice Općine Garčin i Općine Garčin i ove godine se održava tradicionalna biciklijada, sedma po redu.

Biciklijada će se održati u nedjelju, 10.6.2018. godine. Skup sudionika je u 9:15 h ispred zgrade općine u Garčinu. U 9:30 h sudionici kreću na dionicu dugu 8 km preko Selne, Trnjana i Klokočevika te stižu na izletište Grabovac. U 10:30 h organiziran je doručak za sve sudionike, a u 11:00 h kreću sportska natjecanja.

Sportska natjecanja traju sve do 13:30 h kada je proglašenje pobjednika. U 14:00 h organiziran je ručak za sve sudionike, a u 15:00 h slijedi povratak s Grabovca.

Ove godine, kao i prošle, možete osvojiti razne nagrade samo sudjelujući u biciklijadi. Te nagrade su: miss biciklijade, mister biciklijade, najstariji biciklist, najmlađi biciklist, najbrži biciklist te najstariji bicikl. Sportska natjecanja u kojima možete sudjelovati su: natjecanje u spretnosti vožnje, “biciklistička alka”, bacanje bicikla u dalj te karike na marike.

Turistička zajednica Općine Garčin i Općina Garčin poziva sve građane da se pridruže i zabave na 7. biciklijadi Općine Garčin.