4real aplikacija za ljubitelje sporta

4real je inovativna, hrvatska društvena mreža kojoj je cilj olakšati svima susrete u živo. Dakle, pronađite se na mreži, a družite u živo. To je aplikacija koja spaja pružatelje sportskih usluga i događanja i njihove korisnike, a jedan od suosnivača ove aplikacije je Dino Jerković iz Zadubravlja.

„4real je nastao iz potrebe da mobitel olakša dogovor za druženje uživo. Mi želimo da ljudi što manje vremena provode na mobitelima, a što više sa svojim prijateljima“, kaže nam Dino Jerković objašnjavajući ideju u pozadini nove društvene mreže tima 4real.

Radi se matchmaking društvenoj mreži za društvene igre i sportove. Pomoću ove platforme moći ćete lakše pronaći partnere za vašu društvenu igru.

4real ima dvije glavne funkcionalnosti matchmaking i push komunikacija: Matchmaking funkcionalnost omogućuje da u najbržem roku pronađete igrača koji ima slične interese kao i vi, a push komunikacija vam omogućuje skraćenje vremena dogovora za do 6 puta.

Cijeli projekt započinje 1. prosinca 2018. kada će korištenje biti omogućeno u beta fazi na području Zagreba i to na Android i IOS uređajima. Tada će biti dodatno predstavljen način rada platforme.

Mladi peteročlani tim koji stoji iza ove sportske inovacije već sada razrađuje ambicije za osvajanje stranih tržišta, a o svojim očekivanjima za Zagreb Connect govori sljedeće: „U svakom slučaju bismo voljeli pobijediti. Vjerujemo i da možemo, ali smo svjesni da se borimo s još 17 izuzetnih timova.“

Kako biste pomogli Dini i njegovom timu, te ubrzo i vi isprobali aplikaciju na području vašeg mjesta, lajkajte facebook stranicu 4real – social network te od 1.12.2018. preuzmite na svoj mobilni uređaj istoimenu aplikaciju.

 

Izvor: 4real – social networkIgranje.hr, Zicer