2. Rock večer u Bickom Selu

U subotu 1. lipnja  u Bickom Selu, u organizaciji Nogometnog kluba “Mladost” Bicko Selo, održat će se drugu godinu zaredom Rock večer na kojoj će nastupiti sljedeći glazbeni sastavi: Kings, Cirkus, Gen, Sirius, Fair play, Vremeplov i Corony.

Voditelj ovoga glazbenog događaja bit će poznati radijski voditelj i spiker Željko Tomac.

Samu rock večer su najavili brojni sudionici, a mi za ovu prigodu izdvajamo onu Miroslava Bićanića-Toze, frontmena vokalno instrumentalnog sastava “Cirkus”.

– Dođite, vidite, zadivite se. Bit će tu kucanja, tucanja, lokanja, rokanja i svega onoga što vole mladi. Očekujemo i da dođe Ronaldo jer u četvrtom mjesecu je bio u Dubrovniku, a pošto je Dubrovnik skup, u šestom mjesecu bi mogao doći i do Bickoga Sela. Naravno još očekujemo i jednoga gosta, čije gostovanje nije potvrđeno, a to je Narodni ansambl televizije Sarajevo pod vodstvom Ismeta Alajbegovića Šerbe. Vidimo se! – najavio je rock večer Miroslav Bičanić.

Je li se to on zafrkavao, ili su organizatori iskoristili moguće dobre veze sa Marijom Mandžukićem,suigračem Ronalda u Juventusu, kako bi osigurali dolazak najveće svjetske nogometne zvijezde u Bicko Selo, nije nam poznato, ali sve će se otkriti u subotu 1. lipnja 2019. u 20:00 sati u Bickom Selu.

 

Izvor: Sbplus