Uspješno odrađen turnir u Trnjanima

Devetu godinu za redom NK “Slaven” iz Trnjana, u sklopu “Memorijala hrvatskih žrtava Domovinskog rata”, koji se ove godine održava 24. put uz nogometni turnir koji traje dva dana (subota, 20.7., i nedjelja, 21.7.), odigran je noćni turnir u odbojci na pijesku.

“Ove godine, na turniru koji je započeo u 21:00 sat, okupilo se 12 ekipa po tri igrača, igračice ili kombinirano. Ove godine uglavnom su se okupile ekipe iz Slavonskog Broda i okolice, s tim da je ove godine došla ekipa “Posavci” iz Orašja i “Švicarci”, ekipa koja je trenutno na godišnjem odmoru. Turnir je bio odličan i dobro posjećen.” – rekli su iz NK “Slaven”.

Prvo mjesto  pripalo je ekipi BET plastika Slavonski Brod (Jurić Pavo, Jurić Marko, Jurić Marko Jr, Pejanović Anto, Petar Jurić), drugo mjesto pripalo je ekipi  MZP (Josip Jurić, Dominik Brekalo, Gabriel Brekalo), treće mjesto osvojila je ekipa Renault RS (Ana Lazarov, Josip Odobasic, Pavo Jerković), dok je četvrta bila ekipa Color trade d.o.o. (Dejan Kovačević, Igor Plivelić, Tomislav Cačić).

Turnir je sudio Antun Odobasic, licencirani sudac.

Izvor: Ebrod