Ranč Ramarin – lokacija za odmor

Opušteniji odmor u prirodi i zelenilu, sada je postao popularniji nego boravak u luksuznim hotelima, no ni njega si ne može priuštiti baš svatko.

Kao dobru lokaciju za odmor tijekom perioda koji nije baš za kupanje i sunčanje na plaži, portal Telegram svrstao je i garčinski Ranč Ramarin. Tako se u društvu dvanaest primamljivih destinacija poput Pazina, Rakovice, Desinića, Tordinaca, Duge Rese, Novog Marofa, Oroslavlja, Gospića te Korenice, našla i jedna lokacija iz Brodsko-posavske županije.

Među navedenih dvanaest rančeva i seoskih kuća za odmor, najskuplja je destinacija ‘na kopnu’ (ali ipak nedaleko od obale) ona u Velikoj Plani kraj Gospića, gdje u razvikanom Linden Tree Retreat & Ranc možete noćiti po cijeni od 1200 do 1425 kuna.

Drvena kućica okružena cvijećem i prirodom na Imanju Sovinjak, u Parku prirode Medvednica, mjestu Planina Gornja, nudi noćenje po cijeni od 78 do 90 eura, ovisno o sezoni.

Želite li, pak, prespavati u kućici za šest osoba u Zabrežanima kraj Pazina, morat ćete izdvojiti 750 kuna, a u sezoni i puno više – 160 eura.

Noćenje u Kušlec – kući za odmor u Desiniću stoji 1200 kuna i u nju stane šestero ljudi.

Najjeftinije je za noćenje Šokačko imanje Acin Salaš, u Tordincima kraj Vukovara, koje, ovisno o vrsti sobe, košta od 150 do 200 kuna. Ranč Felker u Dugoj Resi, također je u tom cjenovnom rangu i noćenje je 200 kuna.

– Oko jezerca su maleni bungalovi u kojima noćenje stoji 452 kune, a moguće je organizirati i jahanje. – naveo je Telegram za garčinski Ranč koji se po cijenama nalazi negdje u ‘zlatnoj sredini’, doduše, uz napomenu kako u malene bungalove ipak ne stane šest osoba kao u velike kuće za odmor.

Ovakav oblik provođenja slobodnog vremena i godišnjeg odmora svakako je primamljiv, a što se cijene tiče, rekli bismo kako je prihvatljiv za veće skupine – bilo da se radi o višečlanim obiteljima ili društvu prijatelja.

 

 

Izvor: Sbplus